Szent Erzsébet Egyesület

ISTEN ÉS SZENT ERZSÉBET SEGÍTSÉGÉVEL

 

     Mi olyan helyen élünk, ahol elfogadnak, figyelnek ránk, gondoskodó szeretet vesz körül. Számunkra a család a mellettünk lévő emberek, ez a környezet jelenti a meleg otthont. Ezért szívből jövő, hálás köszönet Bakó Béla Pál ferences atyának, a mi szeretett Pál atyánknak. Az ő jóvoltából van most családi otthonunk a több mint 40 társunkkal együtt, akik nem lehetünk szüleinkkel, bár életet adtak nekünk.

Meleg otthonra leltünk a hat családtípusú házban. Nem rideg árvaház, hosszú folyosóval, hanem meleg, családias fészek. Sok évvel ezelőtt Pál atya meglátogatta a város legnépesebb árvaházát. Akkor határozta el, hogy új, családias hangulatú otthonra van szükség a sok árva, félárva és elhagyott gyerek számára. Olyan otthonra, amely megfelelő nevelést, szeretetet, egészséges közösségi beilleszkedést biztosít. Ekkor hozta létre a Szent Erzsébet Társulást, amely immár 1998 óta működik.

Mi a teljes önállóságig maradhatunk a társulás gondozásában. Jól meghatározott napirendünk, belső szabályzatunk van. Innen minden gyerek korának és képességeinek megfelelően állami óvodába és iskolába járhat. Az óvodai és iskolai program utáni meditációban is szakképzett tanárok és nevelők vigyáznak ránk és segítenek nekünk, mint gyermeküket szerető szülők.

Minket, gyerekeket, nagyon sokat segítenek, de a Társulásnak sok nehézséget kell leküzdenie, hogy biztosíthassa jólétünket. Ezért minden segítséget, támogatást igaz örömmel, hálával és köszönettel fogadunk.

                                                                                                                                     A GYEREKEK

Sponsori & Donații

ASOCIATIA “SANTA ELISABETA”
TG-MURES STR. MILCOVULUI NR: 8
REPREZENTANT LEGAL BAKO BELA PRESEDINTELE ASOCIATIEI
RAIFFAISEN BANK STR. GH-DOJA NR 64-68
  • CONT LEI. RO83RZBR0000060001875752
  • CONT EUR. RO22RZBR0000060002767892 - COD SWIFT: RZBRROBU